Мой сайт Чт, 17/Окт/2019, 02:19:33
Приветствую Вас Гост | RSS
Меню сайта

Статистика

Онлайн всички: 1
Гости: 1
Потребители: 0

АКТИВИРАНЕ НА GSM В СИСТЕМАТА НА

„@ло, свят!“

Активирането на GSM в мрежата ни е безплатно и не Ви ангажира с никакви месечни и еднократни такси към „@ло, свят!“ или други мобилни оператори. Това Ви дава възможност да използвате услугите ни само тогава когато това е ноебходимо, независимо колко често се обаждате в чужбина. Ако например сте захранили сметката си за сумата от 5 лева, а сте изразходвали 3 лева, вашият остатък се запазва и можете да го използвате отново, независимо след колко време ще имате нужда от това.

 

 

Активирането на GSM ще Ви отнеме 1 минута.

 

Попълнете следната форма, като въведете правилно Вашето име, E-mail и телефонният номер, от който ще използвате услугите ни. Натиснете бутона "Изпрати заявка ". В рамките на 24 часа, (обикновено в работно време от 07:00 до 22:00, активирането на телефонен номер отнема 10-15 минути). След изпращане на формата, ние ще се свържем с Вас на посоченият GSM номер или ще Ви изпратим Е-mail с клиентският номер под който сте регистрирани в системата на „@ло, свят!“

 

Заявка за активиране на GSM
Вашето име и фамилия *:
Вашият E-mail *:
Вашият GSM номер *:
Код безопасности *:

 

След като се свържем с Вас и потвърдим че GSM номерът Ви е активиран и можете да проверите баланса по сметката си на номер 555. Проверката за наличен кредит се таксува с цена 0.01лв. За клиентите ни които набират ръчно входящатите ни централи, е нужно преди това да наберат номера на централа за оператора който ги обслужва, както е показано на този пример за ГЛОБУЛ.

 

08981234567p555

 

В сметката си ще имате 1.00лв. Изпозвайте ги за да направите тестов разговор в чужбина!

 

 

Вход на сайт

Поиск

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2019Бесплатный хостинг uCoz