Мой сайт Чт, 17/Окт/2019, 01:00:22
Приветствую Вас Гост | RSS
Меню сайта

Статистика

Онлайн всички: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 

 

АКТИВИРАНЕ НА GSM В СИСТЕМАТА НА

„@ло, свят!“®

 

Технологията която сме разработили позволява на клиентите ни да се свързват с целия свят от личните си мобилни телефони на изключително ниски цени, без нужда от интернет и без смяна на настоящ номер и оператор. Това Ви позволява да спестите средства до 80% от нормален телефонен разговор.

 

Връзката със системата ни се осъществява чрез входни точки за всеки един мобилен оператор, които за по-кратко наричаме централи.

 

Услугата е предплатена и за разговорите се използва кредит зареден в системата ни. Всички налични средства се използват само и единствено за разговори, без месечни такси, такси за свързване и обслужване. Кредитът в системата ни няма давност и може да се използва до пълното му изчерпване - без краен срок. Разговорите се таксуват по тарифата на „@ло, свят!“® , без да се заплащат допълнителни такси и абонаменти.

 

 

 

Разговорите от мобилни GSM телефони в мрежата ни се осъществяват по следният начин:

 

Набиране на телефонна централа за вход в системата на „@ло, свят!“® след което се набира телефонен номер на човека с който желаете да се свържете.

 

 

Условия:

 

Ø Не изисква Интернет свързаност от мобилния телефон;

 

Ø Изисква набиране на телефонна централа за вход в системата ни;

 

Ø Достъп до информираща система която поддържа български и английски език. Тя позволява проверка на текущ кредит в системата ни .

 

 

Възможности:

 

Ø  Използва се в България, там където GSM апарата Ви има обхват;

 

Ø  Използва се от тези които говорят с няколко абоната в чужбина или България от своите мобилни апарати;

 

Ø  Необходимо е безплатно активиране на GSM номер от който ще се водят разговорите след заявяване за ползване на услугата с попълването на формата за активиране на мобилен телефон (GSM) по-долу.

 

 

Упътване:

 

След подадената заявки за активирането на GSM номера Ви от формата „АКТИВИРАНЕ НА GSM”, с Вас ще се свърже оператор на „@ло, свят!“® за да потвърди, че Вашият GSM номер е активиран в системата ни, ще Ви продиктува номер на централа с която да се свързвате със системата ни и можете да използвате услугите ни.

 

Когато Вашият GSM e вече активиран, наберете телефонния номер на централата която Ви е дадена, след него поставете символа "p" с три бързи натискания или задържане на символа "*" (звезда). Ако използвате услугата за GSM от смартфон, вместо символа „р“ поставете „ , “ (запетая). След това въведете номера с който желаете да разговаряте в чужбина като започнете набирането с (00) за международни номера или (0) за България, без интервали и запаметете номера в този формат под име по Ваше желание в менюто си с контакти. Името на контакта трябва да се различава от този който е нормално въведен, за да не го бъркате.

 

 

Пример за набиране:

 

Международно избиране за Германия – 08981234567р00496655443322

 

Избиране на мобилен в България - 08981234567р0875667788

 

Избиране на стационарен телефон в България - 08981234567р029998877

 

За проверка на текущ кредит в мрежата ни изберете 08981234567р555

 

По този начин можете да запаметите толкова номера в контактите си, колкото желаете, като преди всеки номер поставите номера на централата и символа „р” в този случай 08981234567р

 

Набирайки номер във формата показан горе, първо ще чуете два сигнала свободно за свързване към централата. Следва кратка пауза. През време на паузата, централата автоматично набира номера въведен след символа „р”. Изчакайте 3-4 секунди и ще чуете сигнал свободно за свързване с абоната когото търсите .

 

ВНИМАНИЕ !!! Връзката към телефонна централа се таксува отделно, по тарифа на вашият оператор. Затова горещо Ви препоръчваме да поставите избраната от Вас централа в група за приятели или намален тарифен план!!! При положение че имате безплатни минути в мрежата на Теленор, М-тел или Виваком, ще бъдат използвани те.

 

 

Заявка за активиране на GSM

 

Активирането на GSM в мрежата ни е безплатно и не Ви ангажира с никакви месечни и еднократни такси към „@ло, свят!“® или други мобилни оператори. Това Ви дава възможност да използвате услугите ни само тогава когато това е ноебходимо, независимо колко често се обаждате в чужбина. Ако например сте захранили сметката си за сумата от 5 лева, а сте изразходвали 3 лева, Вашият остатък се запазва и можете да го използвате отново, независимо след колко време ще имате нужда от това.

 

Попълнете следната форма! В рамките на 24 часа, (обикновено в работно време от 07:00 до 22:00, активирането на телефонен номер отнема 10-15 минути). След попълването и изпращане на формата, с Вас ще се свърже оператор на посоченият GSM номер за да получите телефонна централа за вход в системата ни и клиентският номер под който сте регистрирани в системата на „@ло, свят!“®

 

Заявка за активиране на GSM
Вашето име и фамилия *:
Вашият E-mail *:
Вашият GSM номер *:
Код безопасности *:

 

След активирането на GSM номера Ви в системата на „@ло, свят!“®, ще имате кредит от 1 лев, за да проведете тестов разговор. Преди това можете да проверите баланса по сметката си, като наберете централа и 555, както е показано на примера по-горе.

 

Говорите и пестите, понеже говорите на тези цени!

 

Вход на сайт

Поиск

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2019Бесплатный хостинг uCoz