Мой сайт Вт, 23/Апр/2019, 17:22:38
Приветствую Вас Гост | RSS
Меню сайта

Статистика

Онлайн всички: 1
Гости: 1
Потребители: 0


                  SMS КАМПАНИЯ


      SMS кампанията е изпращане на текстово съобщение с еднакво съдържание до множество абонати.


       "@ло свят"® предоставя на своите клиенти възможност за изпращане на SMS-и с еднакво съдържание в неограничено количество.

      Предимство на кампанията е че за броени минути можете да изпратите над 10000 SMS-a с еднакъв текст. За разлика от досега известните Ви начини за реклама, ефектът от кампанията се усеща светкавично, понеже SMS-ът се получава до няколко секунди от потребителят и се прочита. Не е нужно да Ви търси в интернет, да чете вестници, да слуша радио или да гледа телевизионна реклама.  Съобщението е предназначено за лично него. Нерядко човекът който го чете не е сам и го прочита на глас, което увеличава ефекта.
      Това е един сравнително нов, евтин и бърз начин, достъпен вече за всички. Не е нужно да имате телефони на които да изпратите съобщението, тъй като ние разполагаме с голяма база данни от телефонни номера, както в българия, така и в чужбина  които са на ваше разположение. Но ако имате номера на ваши клиенти можете да ги използвате. Можете да привлечете внманието на клиенти, като изпратите рекламно съобщение, обява, известие, покана или друго до GSM абонати не само в българия, а и в чужбина.
       Рекламодателите могат да използват такива кампании и за да правят отстъпки на клиенти показали рекламният SMS. Могат също да се разиграват рекламни игри.
       Такива кампании можете да използвате за :

* Рекламни кампании;
* Фирмени промоции;
* Празнични и новогодишни отстъпки и намамаления;
* Наградни игри организирани от магазини и фирми;
* Контакт със своите служители, дистрибутори и клиенти;
* Да уведомите група дистрибутори за промени в цени или наличности на дадена стока;
* Да известите ваши постоянни или потенциални клиенти за нови стоки, услуги или промоции;
* Да съобщите за промени в работното време, смяна на местопложението на офиса ви, вашите телефони и всичко друго, което считате за важно;
* Да поздравите своите колеги, партньори и клиенти за някакъв празник;
* Промоции на линкове;
* Обществени организации, НПО и политически партии за връзка със своите членове и организиране на мероприятия и изяви;
* Училища и детски градини за известяване на родителите за родителски срещи, обявяване и отмяна на карантини и други извънредни обстоятелства;
* Всеки, който желае да уведоми своите близки и приятели за значимо лично събитие, да отправи към тях някаква покана или да ги поздрави за голям празник;

*Всеки друг случай, който считате за важен за вашата работа и имидж.

За да можете да използвате тази услуга трябва да сте регистриран като наш клиент. Така ще получите достъп до таксуващата ни система и да изпращате съобщения в цял свят  на цена 15ст. за българия до 30 стотинки за международни. За групови SMS-и цената се договаря според количеството и честотата на изпращане.

 

Вход на сайт

Поиск

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2019Бесплатный хостинг uCoz