Мой сайт Чт, 17/Окт/2019, 01:38:35
Приветствую Вас Гост | RSS
Меню сайта

Статистика

Онлайн всички: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 

ЗА НАС

     @ло, свят!® е специализирана телефонна мрежа, за международни разговори, която предоставя възможност на своите клиенти да провеждат разговори на изключително ниски цени от личният си мобилен телефон със своите близки, приятели и бизнес партньори в чужбина както и разговори от всяка една точка в цял свят от България, от където клиента има обхват на местен мобилен оператор. Също така Ви предлагаме телефонни разговори към мобилни и стационарни (домашни) телефони  чрез WiFi и 3/4G свързаност от всяка точка на света.. Технологията която използваме   осигурява отлично качество на звука и ниска цена на разговора.  Международната част на разговорите минава през високоскоростни интернет канали с цел провеждане на разговори с високо качество и достъпни за всички цени. Ако Ви се налага да проведете кратък международен разговор през Вашата SIM карта ( от 6 до 10 минути), това ще ви струва много повече отколкото е минималния кредит в "@ло, свят!", Разговорите през Viber, Skype, WhatsAp и др. подобни приложения, обикновено имат голямо закъснение на звука и разговора се накъсва. Присъствието на ехо затруднява допълнително разговора, а ако разговаряте с бизнес партньор или си търсите работа в чужбина и говорите с Вашия бъдещ работодател, по-добре е качеството на разговора да е добро и той да се проведе бързо, точно и качествено. 

Технологията позволява на клиентите ни да се свързват от България  без наличието на интернет  с  всяка една точка в целият свят.

Наличието на интернет (WiFi или 3/4G) на смартфони и таблети позволява на клиентите ни да говорят евтино от всяка една точка на света на изключително ниски цени. 

Активирането на GSM, смартфон и таблет в мрежата на  @ло, свят!®   е напълно безплатно и необвързващо. Не се начисляват никакви допълнителни такси за свързване и обслужване. 

Заплащат се единствено такси за проведени разговори отразени в раздел цени, без допълнителни уловки и условия.

За да доставяме евтини и качествени услуги, достъпни за всеки наш клиент, работим с рутинги на международни телекомуникационни компании като:

British Telecom, Deutsche Telekom, France Telecom, Telecom Italia и AT&T.

 

Вход на сайт

Поиск

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2019Бесплатный хостинг uCoz